DirectAdmin İstenmeyen Mailleri Engelleme

DirectAdmin üzerinden SPAM mail aldığınız mail adreslerini veya etki alanlarını İstenmeyen e-posta süzgeçleri (SPAM Filters) kısmından kolaylıkla engelleyebilirsiniz.

1 – Yönetim panosu üzerinden E-posta hesapları (E-mail Manager) > İstenmeyen e-posta süzgeçleri (SPAM Filters)  kısmına giriniz.

2 – Öncelikle engellenecek öğeyi seçiyoruz. Bu kısımdan E-posta (E-mail) , Etki alanı (Domain), Sözcük (Stop word) veya Boyut (Size) gibi alanlara filtre oluşturabilirsiniz.

3 – SPAM Maili gönderen bir mail adresi varsa eğer E-posta (E-mail) seçeneğini seçiniz. Değer (Value) kısmına ise SPAM mail gönderen mail adresini giriniz ve Engelle (Block) butonuna basınız.

4 – Aynı alan adına sahip farklı mail adreslerinden SPAM mail alıyorsanız eğer Engellenecek öğe (Block By) kısmından etki alanını (Domain) seçip Değer (Value) kısmına etki alanını giriniz ve Engelle (Block) butonuna basarak işleminize devam ediniz.

5 – Son olarak hazırlamış olduğumuz kuralları ne olmasını istediğimizi seçeceğiz. Kurala uyan e-postalar (Action for filter matches) kısmından silinsin (Drop E-mail) veya istenmeye e-postalar kutusuna gönderilsin (seçeneklerinden birini seçip SPAM filtremizi oluşturmuş oluyoruz.

  • DirectAdmin hizmetine sahip olmak için Bayi Hosting sayfamızı ziyaret ediniz.

Bir cevap yazın