DirectAdmin Kullanıcı Hesabında Oturum Açma

58 0

DirectAdmin, bir web hosting kontrol panelidir ve kullanıcılarının web sitesi ve sunucu ayarlarını yönetmelerine olanak tanır. DirectAdmin kullanıcı hesabına oturum açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Reseller Hesabına Giriş Yapma

Bu genellikle “https://sunucu_ip_adresi:2082” veya “https://alanadiniz.com:2082” şeklinde bir adres olacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek DirectAdmin paneline giriş yapabilirsiniz.

  • Hizmet satın alım gerçekleştirdiğinizde bu bilgiler sistemde kayıtlı olan mail adresinize gönderilmektedir.

Burtinet Kontrol Paneli Üzerinden Reseller Hesabına Giriş Yapma

Burtinet müşteri paneli üzerinden Hizmet > Ürünlerim sayfasına giriş yapınız. Açılan sayfada giriş yapmak istediğiniz DirectAdmin hizmetinize tıklayın.

Hizmetinize giriş yaptıktan sonra alt kısımda DirectAdmin’ Giriş Yap butonuna tıklayarak reseller hizmetinize giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı Hesabında Oturum Açma

Reseller hesabınıza eklediğiniz kullanıcı hesabının kullanıcı adı ve şifresini biliyorsanız “https://sunucu_ip_adresi:2082” veya “https://alanadiniz.com:2082” üzerinden giriş yapabilirsiniz.

  • Şifrenizi unuttuysanız blog yazımızda yer alan adımları takip ederek şifre değiştirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Reseller Üzerinden Kullanıcı Hesabında Oturum Açma

Reseller hizmetinizde ekli olan kullanıcı hesabına giriş yapmak için Bayi > Hesap Yönetimi > Kullanıcılar alanına tıklayın.

1- Yöntem: Açılan bölümde oturum açmak istediğiniz kullanıcı hesabının sağ tarafında yer alan + ikonuna tıklayın. İkona tıkladıktan sonra karşınıza bir panel açılacaktır. … olarak oturum aç butonuna tıkladıktan sonra ilgili kullanıcı hesabında oturum açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

2- Yöntem: Kullanıcılar listesinde oturum açmak istediğiniz kullanıcı adına tıklayın.

Kullanıcı adına tıkladıktan sonra kullanıcının bilgi sayfası gelmektedir. Sağ tarafta yer alan İşlemler sekmesi altında … olarak oturum aç butonuna tıklayarak kullanıcı hesabında oturum açabilirsiniz.

Reseller hizmetinizde bu iki yöntemden birini kullanarak kullanıcı hesaplarınızda oturum açıp işlem yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın