CyberPanel Phalcon Framework Kurulumu

Son yıllarda en çok tercih edilen sunucu yönetim paneli CyberPanel ve frameworkler arasında büyük bir ivme yakalamış Phalcon. Peki CyberPanel üzerinde Phalcon frameworkunu nasıl çalıştırabiliriz? Bunun için yapılması gereken kurulum işlemleri nelerdir? Bu soruların cevabını sizlere vererek CyberPanel bulunan sunucuda Phalcon çalıştırmanızı sağlayacağız.

CyberPanel Yönetim Paneli Nedir?

LiteSpeed tarafından desteklenen ve tek domain için ücretsiz olarak kullanılabilen sunucu yönetim panelidir. OpenLiteSpeed desteği sunan tek yönetim paneli olması ile bilinmektedir. CyberPanel Nedir? CyberPanel Sunucu Yönetim Paneli başlıklı yazımızı okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Phalcon Eklentisi Nedir?

Phalcon, tamamen C dili ile yazılmış bir PHP framework’u ile piyasaya sürülen ve kullanıcılara yüksek hız ve performans vaat eden bir eklentidir. Özellikle PHP 7.x ile Phalcon 3 sürümleri bir arada kullanıldığında hız ve performans konusunda gözle görülür farklar oluşturabiliyor.

CyberPanel Phalcon Kurulumu

CyberPanel bulunan sunucunuzda yukarıdaki komutu çalıştırmanız dahilinde Phalcon kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bu işlemin tamamlanmasından sonra “reboot” yapmanız gerekmektedir.

Bir cevap yazın