DirectAdmin E-Mail Hesabı Oluşturma ve Yönetme

53 0

DirectAdmin ile e-posta hesabı oluşturmak oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları takip ederek bir e-posta hesabı oluşturabilirsiniz:

E-Mail Hesabı Oluşturma

Adım 1: DirectAdmin Kontrol Paneline Girin

İlk olarak, DirectAdmin Kullanıcı hesabınızla giriş yapın. Bu genellikle “https://sunucu_ip_adresi:2082” veya “https://alanadiniz.com:2082” şeklinde bir adres olacaktır.

Adım 2: E-Posta hesapları Kısmına Giriş Yapın

Yönetim Panosu üzerinden E-Posta hesapları (E-mail Manager) sekmesi altında yer alan E-posta hesapları (E-mail Accounts) alanına giriş yapın.

Adım 3: E-Posta Hesabı Ekleyin

E-Posta hesapları bölümüne giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer aşan İşlemler sekmesi altında E-Posta hesabı Ekle butonunu göreceksiniz. İlgili butona tıklayıp E-posta hesabı ekle bölümüne geçiş sağlayın.

Adım 4: E-Posta Hesabını Oluşturun

E-posta hesabı ekle alanında yeni mail adresi için bilgilerinizi doldurun ve sağ alt kısımda yer alan E-POSTA HESABI EKLE  butonuna basarak işlemleri tamamlayın.

E-Mail Hesabınızı Yönetin

Hesabınızı oluşturduğunuzda sizleri tekrar E-posta hesapları kısmına aktarmaktadır. İlgili sayfaya yönlendirmez ise E-posta hesapları kısmına yönetim panosu üzerinden tekrar giriş yapın. Oluşturduğunuz mail adresini listede göreceksiniz. Mail adresinizin sağ tarafında yer alan  giriş butonuna tıklayarak direkt olarak webmail üzerine bağlantı kurabilirsiniz.

Webmail görüntüsü:

Bu adımları izleyerek DirectAdmin kontrol panelinde kolayca e-posta hesabı oluşturup yönetebilirsiniz.

Bir cevap yazın