Kurumsal Hosting Nedir ?

Kurumsal Hosting Nedir ?

Kurumsal Hosting, KOBİ ve işletmeler adına oluşturulmuş daha yüksek performans ve kotalara sahip hosting paketidir.

Kurumsal hosting çoğu hosting çözümüne uyum sağlayabildiği için farklı büyüklükteki işletmelerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir. Bu nedenle, daha fazla video, fotoğraf veya podcast barındıran yüksek trafiğe sahip siteler veya kullanıcı deneyimini optimize etmek ve satışları artırmak için yüksek sayfa hızları gerektiren e-ticaret siteleri için çok uygundur.

Kurumsal Hosting paketleri için https://www.burtinet.com/kurumsal-hosting adresimizi inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Hosting Avantajları

  • Kurumsal barındırma projeleri için gereken hız ve performansı kolayca elde etmenizi sağlar.
  • Web sitenizin her zaman çalışır durumda olmasını sağlamak için yüksek performanslı kaynaklarla web sitenizi desteklemekle kalmaz, aynı zamanda güvenlik önlemlerini güçlendiren bir e-posta sistemi adına önemli bir adım atmanıza da olanak tanır. Son teknoloji spam ve Virüs filtreleme teknolojisi, sorunsuz bir e-posta akışı gerçekleştirebilir. Alan adınızı içeren yüksek kotalı bir e-posta adresi oluşturarak işletmenizin profesyonelliğine katkı sağlar, şirketinizi temsil edebilecek e-posta yoluyla dolandırıcılığın önüne de geçebilirsiniz.
  • Kurumsal barındırma paketleri, farklı barındırma türleri (VPS, VDS veya Bulut gibi) ile entegre edilebildiğinden, sunucu özelleştirmesinden yüksek çalışma süresi gereksinimlerine kadar çeşitli gereksinimlere uyum sağlayabilirler.
  • Kurumsal barındırma planları ölçeklenebilirdir; etkinlikler veya promosyonlar nedeniyle trafikte ani bir artış olursa, bu tür dalgalanmalar işlemleri kesintiye uğratmaz, çünkü sunucunun her zaman yeterli kaynağa sahip olmasını sağlayabilir.

Kurumsal Hosting ile Paylaşımlı Hosting Arasındaki Fark Nedir ?

Genellikle, yerel ve bölgesel kitleleri hedefleyen küçük işletmeler ve web siteleri, paylaşılan barındırma paketlerinden birini seçerek barındırma yolculuğuna başlar. Ancak hedefler arttıkça ve trafik arttıkça potansiyel müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için daha yüksek performansa ihtiyaçları olabilir.

Paylaşılan barındırma, web sitenizin depolama ve bant genişliği gibi kaynaklarını aynı sunucuda barındırılan diğer sitelerle paylaştığınız anlamına gelir. Düşük maliyetli ve istikrarlı hizmetler isteyen küçük web siteleri için yeterlidir. Ancak, sunucuyu özelleştirme seçeneği yoktur. Performanstaki ani trafik artışlarına yanıt veremeyebilir

Kurumsal hosting, paylaşımlı hosting’in yetersiz kaldığı tüm bu noktalarda ihtiyaçlarını karşılamak için hosting seçenekleri arayan firmalar için en pratik ve makul çözümleri sunacaktır.

Bir cevap yazın