DirectAdmin Kullanıcı Paket Yükseltme/Düşürme

75 0

DirectAdmin paneli üzerinden kullanıcı paket yükseltme veya düşürme işlemi yapılabilmektedir. Bu işlemi yapabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1: DirectAdmin Kontrol Paneline Girin

İlk olarak, DirectAdmin Reseller hesabınızla giriş yapın. Bu genellikle “https://sunucu_ip_adresi:2082” veya “https://alanadiniz.com:2082” şeklinde bir adres olacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek DirectAdmin paneline erişin.

Adım 2: Kullanıcılar Kısmına Giriş Yapın

DirectAdmin kontrol paneline giriş yaptıktan sonra sol tarafta yer alan Yönetim Panosu üzerinden Bayi Tarafına tıklayın. Bayi kısmında Hesap Yönetimi > Kullanıcılar alanına geçiniz.

Adım 3: Paket Değiştirmek İstediğiniz Kullanıcıları Seçin

Kullanıcılar sayfasına girdikten sonra paket değiştirmek istediğiniz kullanıcı hesaplarını başındaki kutucuğa tıklayarak seçiniz.

Seçim işlemlerini tamamladıktan sonra sağ üst kısımda yer alan Paketi Değiştir butonuna tıklayın.

Paket Değiştir butonuna bastıktan sonra açılan pencerede kullanıcıya tanımlamak istediğiniz paketi seçin ve Kaydet butonuna basarak işlemi kaydedin.

Paket değiştirme işlemi tamamlandığında sağ alt kısımda Başarılı yazan bir uyarı mesajı vermektedir.

Not: Paket değiştirmeden önce hizmetinizde paketler olduğundan emin olunuz. DirectAdmin Yeni Paket oluşturmak için aşağıdaki blog yazımızı inceleyebilirsiniz;

DirectAdmin Kullanıcı Paketi Oluşturma

Paket değiştirirken Bu sayıda disk alanı eklenmesine izin vermeniz 102400 sınırını aşabilir gibi bir hata alıyorsanız aşağıdaki blog yazımı inceleyebilirsiniz;

DirectAdmin Reseller Kullanıcı Ekleme Sorunu

Bu adımları takip ederek, kullanıcıların paketlerini yükseltebilir veya düşürebilirsiniz. Kullandığınız DirectAdmin sürümüne ve temasına göre işlemlerde değişiklikler olabilir.

Bir cevap yazın